УЕБ ДИЗАЙН        ТЕМПЛЕЙТИ        ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН         ЗА НАС       

Често задавани въпросиНа тази страница сме събрали въпросите, които са свързани с уеб дизайн и които могат да възникнат при използването на нашите услуги.

Какво е уеб дизайн ?

Уеб дизайн (на англ. web design) е процесът по визуалното изграждане на даден сайт. Той включва добавянето на цветове, менюта, изображения и много други елементи, които са неизменна част от всеки сайт. Често процесът на дизайн включва допълнително програмиране, но не е задължително. Уеб дизайнът може да се извършва както онлайн, така и със софтуер на компютъра.

Какво е хостинг ?

Уеб дизайн (на англ. web design) е процесът по визуалното изграждане на даден сайт. Той включва добавянето на цветове, менюта, изображения и много други елементи, които са неизменна част от всеки сайт. Често процесът на дизайн включва допълнително програмиране, но не е задължително. Уеб дизайнът може да се извършва както онлайн, така и със софтуер на компютъра.

Какво е домейн ?

Домейнът е второто задължително нещо, което Ви трябва, за да си направите сайт. Домейните представляват букви, с които завършват имената в интернет след точка. Например facebook.COM, Wikipedia.ORG и много други. Домейните се различават по вид и цена. Например има интернационални домейни като .COM, .NET, .ORG, .GOV... Тъй като интернационалните домейни са много често използвани и хубавите разширения са почти изчерпани, съществуват и домейни по държави като .BG (България), .DE (Германия), .IT (Италия)… Има и други по-нови и по-специални домейни. Те са по-дълги, по-скъпи и много конкретизиращи. Например .UNIVERSITY, .SHOP, .BYKE. Те бяха въведени скоро от ICANN и България е една от точките в света, които ги предлага.

Как да си направя собствен сайт ?

Създаването на собствен сайт става все по-лесно и по-достъпно. Преди десетилетие създаването на сайт беше предизвикателство- бяха необходими много умения в програмирането и уеб дизайна и само истински професионалист би създал перфектния сайт. Днес съществуват множество интернет решения, които Ви позволяват да създавате сайтове без да бъдете спец в програмирането и дизайна. Съществуват и много безплатни платформи, но добрата и надеждната изработка на сайт е обвързана с известни разходи за хостинг, домейн и защити.

Как работят нашите услуги

Ние създаваме статични сайтове на прилични цени. Тези сайтове се изграждат офлайн с помощта на компютърен софтуер и се качват на сървър. Това ни дава по-голяма творческа свобода и прави крайният продукт да бъде по-евтин за потребителя. Това е така, защото не са нужни инвестиции за допълнителни софтуери за сигурност, каквито са нужни при онлайн системите за сайтове.

Ако желаете да изработим сайт за Вас или Вашата фирма, можете да започнете като попълните формуляра за заявление. Той ще ни позволи да добием представа за желания от вас сайт като например за: името на сайта/фирмата Ви, брой страници и дизайн. При изпращането на заявлението имате права до изберете един от готовите ни дизайни, което допълнително ще ни улесни и ще направи крайния продукт по-евтин.  След изпращането на заявлението ще се свържем с Вас по телефон или електронна поща.

Ако желаете изработка на графика като дизайн на плакат, банери, рекламни материали или лога, попълнете формуляра за заявление на графика. Това заявление ще ни помогне да добием представа за исканата от Вас графика като цветове, надписи и дизайн. При създаването на графиката, тя се изпраща в няколко файла в зависимост от нуждите Ви: за принт, за сайт и работен файл.

При въпроси относно нашите услуги, моля свържете се с нас:
Чрез формата за контакт на сайта
E-mail: info@rise-bg.com
            office@antonydesigns.net   
© 2020 Antony Designs. Всички права запазени.