УЕБ ДИЗАЙН        ТЕМПЛЕЙТИ        ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН         ЗА НАС       
Хостинг


и всичко нужно за Вашия сайт


Хостинг


и всичко нужно за Вашия сайт
 

Хостинг


 
 


Хостинг е задължителна част на всеки сайт. Изборът на добър и надежден хостинг е важен, но не винаги лесен. Ние работим с утвърдени хостинг компании с многогодишен опит и широка гама от услуги. При заявка ние ще регистрираме вашия хостинг акаунт и ще се грижим той винаги да е изряден. Вие ще имате достъп до контролния панел и ще можете да участвате в управлението и много други неща като например да създавате собствени имейл пощи на Вашия домейн и да следите трафика на сайта си.
 


Работим с...  
SUPERHOSTING.BG са едни от водещите хостинг компании. Те предлагат качествен хостинг на оптимални цени и перфектна поддръжка, която е на разположение 24 часа в денонощието. Работим със Суперхостинг от почти 5 години и не сме оставали разочаровани, няма да останете и Вие!


Научете повече за хостинг плановете

Домейни


 


Домейнът е адресът на вашия сайт. Това е името, с което посетителите ще отварят сайта Ви в интернет (например google.COM, Wikipedia.ORG...). Важно е домейн името да е кратко, ясно, лесно за изписване и запомнящо се. В днешно време изборът на домейн не е толкова лесен, тъй като много от добрите възможности са вече регистрирани, така че се налага да проявите креативност. Цените на домейните варират според вида си, но ние знаем къде да намерим най-добрите цени, така че да не се налага Вие да правите нещо.


Провери дали твоят домейн е свободен
 

 

© 2020 Antony Designs. Всички права запазени.